Hvem er vi?

Bag TalentInsights står en erfaren duo, der har samarbejdet og benyttet TalentIndikator© værktøjerne i deres konsulentarbejde gennem de sidste 15 år.

Per Bergfors

Partner

+45 2424 8284


Jeg har arbejdet med talentudvikling, talent pool og træning som virksomhedskonsulent gennem 15 år. Jeg har desuden 20 års erfaring indenfor management, salg og marketing i virksomheder. Arbejder desuden som Assistant Professor på CBS, og har derfor solid erfaring som underviser og kommunikator.

I mit arbejde for TalentInsights trækker jeg dagligt på mine stærkeste talenter som er:

 • Analytisk
 • Udviklende
 • Researchende
 • Lærende
 • Kommunikerende
 • Selvsikker
 • Værdifast
 • Ansvarlig
 • Koordinerende

Det kræver talent at udvikle talent

Ric Jakobsen

Partner

+45 2240 8052


De sidste 15 år har jeg arbejdet med talent- og kompetenceudvikling som proceskonsulent for danske og udenlandske virksomheder. Som træner og underviser tilpasser jeg forløbet til den enkelte modtager.

I mit arbejde hos TalentInsights bringer jeg mine stærkeste talenter i spil som er:

 • Forbedrende
 • Retfærdig
 • Holistisk
 • Inddragende
 • Værdifast
 • Optimistisk
 • Indlevende
 • Idérig
 • Vurderende

Hellere spørgsmålsparat end svarparat
Member login